ПриватБанк запустив новий сервіс для підприємців: Що відомо та як працює

ПриватБанк відкрив підприємцям "Касу" - програмний касовий апарат на платіжних POS-терміналах.
ПриватБанк запустив новий сервіс для підприємців: Що відомо та як працює
Ілюстративне фото / depositphotos.com

ПриватБанк запустив для підприємців новий сервіс "Каса", який дозволяє підключити та використовувати POS-термінали банку як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО). Про це повідомила пресслужба банку.

Зазначається, що "Каса" - це комплексне рішення, що поєднує в собі онлайн-кабінет та програму для POS-терміналу.

Читайте також:

"Додаток "Каса" від ПриватБанку, вбудований у POS-термінал, виконує функцію касового апарату - продаж товарів, оформлення інкасації, внесення до каси готівки для розміну та інше", - йдеться у повідомленні.

Як пояснили в банку, онлайн-кабінет сервісу "Каса" дозволяє онлайн реєструвати торгові точки, касирів та каси, не відвідуючи податкову службу. Крім того, користувачі сервісу можуть стежити за продажами, вносити товари та послуги до довідника, фіскалізувати фінансові операції.

Читайте також:

"Вартість сервісу "Каса" врахована в тариф з еквайрингу. Для підключення до сервісу необхідно бути клієнтом ПриватБанку та згідно з інструкцією зареєструватися в особистому кабінеті. Після реєстрації банк встановить POS-термінал із додатком "Каса", - додали в пресслужбі.

Раніше ми писали, що НБУ дозволив банкам не видавати користувачам платіжних карток чеки при здійсненні безготівкових розрахунків через POS-термінали.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK