Стало відомо, де в Україні частіше купували електромобілі в серпні

Лідером з реєстрацій авто на акумуляторних джерелах живлення став Київ.
Стало відомо, де в Україні частіше купували електромобілі в серпні
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У серпні в Україні було зареєстровано 1489 електромобілів. Найбільше реєстрацій авто на акумуляторних джерелах живлення зафіксовано в Києві. Мешканці столиці придбали 243 електрокари, повідомляє "Укравтопром" у Telegram.

Читайте також:

Зазначається, що бестселером місяця в киян став електрокросовер Volkswagen ID.4 - 63 реєстрації.

На другому місці опинилася Львівська область - 176 електромобілів. У фаворитах у цьому регіоні Nissan Leaf і Volkswagen е-Golf, по 28 реєстрацій у кожної моделі.

Третя в рейтингу Київська область, автопарк якої поповнили 109 електромобілів. Найпопулярнішим електрокаром серпня був Volkswagen ID.4 - 19 реєстрацій.

Читайте також:

Четверте місце посіла Тернопільська область - 104 електричні авто. Майже половину придбаних у цій області електромобілів (47 шт.) становлять Nissan Leaf.

Крім того, до п'ятірки регіонів із найкращими продажами електромобілів увійшла Вінницька область, де за місяць було реалізовано 102 електромобілі. Кращий результат показав Nissan Leaf - 42 шт.

Публікація УкрАвтопрому в Telegram
Публікація УкрАвтопрому в Telegram

Раніше ми писали, що в серпні українці зареєстрували 16,6 тис. уживаних легкових автомобілів із-за кордону, що втричі менше за показник серпня 2021 року. Відносно липня 2022 року поповнення українського автопарку вживаними авто зменшилося на 64%.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK