Постачав паливо окупантам у Запорізькій області: Підозрюється власник мережі АЗС

Власник мережі АЗС на тимчасово окупованій території Запорізької області співпрацював з окупаційною владою.
Постачав паливо окупантам у Запорізькій області: Підозрюється власник мережі АЗС
Власник мережі АЗС співпрацював з окупаційною владою / gp.gov.ua

Громадянину України повідомили про підозру в пособництві державі-агресору. Власник мережі АЗС постачав окупантам паливо в Запорізькій області. Про це розповіли в Офісі генерального прокурора.

Читайте також:

Як установило слідство, власник мережі АЗС, який є кінцевим бенефіціаром групи компаній на території України, на тимчасово окупованій території Запорізької області співпрацював з окупаційною владою та забезпечував функціонування там автозаправних станцій.

"Бізнесмен звернувся до окупаційної влади Запоріжжя та запропонував послуги з постачання пально-мастильних матеріалів для потреб ворога. Він налагодив закупівлю бензину та дизельного палива з анексованого РФ Криму. Закуплене пальне підозрюваний перевозив до Мелітополя та продавав", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Правоохоронці провели 15 обшуків на території Вінницької, Черкаської областей, а також у Вінниці, Запоріжжі, Черкасах та Львові. Виявлено та вилучено системні блоки персональних комп’ютерів, ноутбуки, мобільні телефони, грошові кошти в сумі понад 89 тис. грн, 37 тис. доларів США та 4 тис. євро, чорнові записи, документи фінансово-господарської діяльності, а також резервуари з паливом на нафтобазі.

Раніше ми писали, що працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру директору підприємства цивільної авіації за колабораційну діяльність.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK