"Гарантував" підприємству уникнути санкцій РНБО: У Києві затримали шахрая

Для маскування злочинних дій шахрай представлявся співробітником СБУ та використовував підроблене "службове посвідчення".
"Гарантував" підприємству уникнути санкцій РНБО: У Києві затримали шахрая
СБУ затримала в Києві шахрая / ssu.gov.ua

У Києві правоохоронці затримали шахрая, який видавав себе за співробітника Служби безпеки України. Чоловік обіцяв одній із комерційних структур "уникнути" економічних санкцій РНБО за хабар у 500 тис. доларів. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

Крім того, зловмисник "гарантував" використати свої "зв’язки" в правоохоронних органах для закриття кримінального провадження щодо представників компанії, до керівного складу якої раніше входив громадянин РФ. Шахрай запевняв, що начебто зможе "вирішити" ці питання з Офісом генерального прокурора, Службою безпеки та РНБО.

Для маскування злочинних дій він представлявся співробітником СБУ та використовував підроблене "службове посвідчення".

Проте правоохоронці своєчасно викрили шахрая, задокументували його незаконні дії та затримали під час передачі йому 250 тис. дол.

Читайте також:

Було встановлено, що затриманим виявився злочинець, який уже перебуває в загальнодержавному розшуку за підозрою в умисному вбивстві.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, аферисту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми писали, що поліція Київщини викрила відомого в соціальних мережах шахрая, який видавав із себе військового, збирав гроші, обманюючи громадян.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK