Ухилився від сплати податків на 6,5 млн грн: У Волинській області викрили ФОПа

У Волинській області викрито підприємця, який ухилився від сплати податків.
Ухилився від сплати податків на 6,5 млн грн: У Волинській області викрили ФОПа
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Волинській області детективи Бюро економічної безпеки викрили фізичну особу-підприємця в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах, а також у легалізації незаконних грошей. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Встановлено, що в період з 2019 по 2020 роки підприємець порушив вимоги податкового законодавства та умисно ухилився від сплати єдиного податку, податку з доходів фізичних осіб, військового збору, податку на додану вартість.

"Такі дії призвели до фактичного ненадходження до бюджету коштів в розмірі понад 6,5 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Крім того, громадянин легалізував кошти в сумі понад 3 млн грн, отримані незаконним чином, шляхом здійснення фінансових операцій через інших підконтрольних йому фізичних осіб-підприємців.

ФОПу повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 212, ч.1 ст. 209, ч.1 ст. 205-1 КК України.

Раніше ми писали, що Бюро економічної безпеки України викрило тютюнову компанію, яка ухилилася від сплати 18,5 млн грн податків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK