Одеського депутата викрили в несплаті податків та роботі в окупованому Криму

Правоохоронці знайшли документи, які підтверджували, що компанія депутата вела бізнес у Криму за законодавством РФ.
Одеського депутата викрили в несплаті податків та роботі в окупованому Криму
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Детективи Бюро економічної безпеки викрили одного з депутатів Одеської міської ради у веденні бізнесу в тимчасово окупованому Криму за законодавством РФ. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Уточнюється, що підозрюваному фактично належить товариство, що займається будівництвом елітної нерухомості. Це підприємство ухилилося від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток на загальну суму понад 7,5 млн грн.

За результатами обшуків у нежитлових, офісних приміщеннях правоохоронці виявили та вилучили 125 печаток підконтрольних компаній, з них 15 печаток підприємств нерезидентів (2 з яких суб'єкти РБ). Також вилучено первинні фінансово-господарські документи організації та інших підконтрольних підприємств.

Читайте також:

Крім того, під час обшуку знайдено документи, які підтверджують, що компанія депутата здійснювала господарську діяльність у тимчасово окупованому Криму за законодавством РФ.

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки України викрили схему ухилення від сплати понад 244 млн грн митних платежів при транзиті нафтопродуктів трубопровідним транспортом у 2020-2022 роках.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK