В Україні викрили схему незаконного виробництва та збуту пального

Особи одного із товариств налагодили переробку нафти та виробництво низькоякісного пального шляхом додавання різних розчинників.
В Україні викрили схему незаконного виробництва та збуту пального
БЕБ викрило масштабне виробництво контрафактного пального / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки України викрили схему незаконного виготовлення та збуту дизельного палива й бензину. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Як встановили співробітники Бюро, особи одного з товариств налагодили переробку нафти та виробництво низькоякісного пального шляхом додавання різних розчинників. Надалі незаконно виготовлена продукція під виглядом "газового конденсату", який не підлягає акцизному податку, реалізовувалась різнім підприємствам за готівку, які зі свого боку продавали підакцизну продукцію через мережу незаконних АЗС.

Правоохоронці провели низку обшуків за адресам здійснення виробничої діяльності та за адресами підприємств, які безпосередньо купували незаконно виготовлену продукцію. Вилучено понад 700 тис. літрів пального вартістю близько 12 млн грн.

Читайте також:

Зазначається, що такі дії службових осіб товариства в період 2022-2023 рр. спричинили значні збитки державному бюджету України.

Згадане товариство завдяки незаконній діяльності ухилилося від сплати акцизного податку в розмірі понад 12 млн грн.

Наразі проводяться необхідні слідчі дії, встановлюється повне коло осіб причетних до схеми, додали в БЕБ.

Раніше ми писали, що в Київській області правоохоронці викрили групу підприємств у масштабних махінаціях із продажу пального.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK