НАЗК внесло найбільшого китайського будівельного підрядника в РФ до переліку спонсорів війни

China State Construction Engineering Corporation реалізує масштабні інвестиційні проєкти в РФ.
НАЗК внесло найбільшого китайського будівельного підрядника в РФ до переліку спонсорів війни
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Національне агентство з питань запобігання корупції внесло найбільшого китайського будівельного підрядника в РФ China State Construction Engineering Corporation (CSCEC) до переліку міжнародних спонсорів війни. Про це заявили в НАЗК.

Читайте також:

Зазначається, що CSCEC реалізує масштабні інвестиційні проєкти в Росії.

Його дочірня компанія ТОВ "Китайстрой" є одним із підрядників ММДЦ "Москва-Сити", ЖК "Балтийская жемчужина", "Бизнес-парк GREENWOOD", ТЦ "Невский Центр Стокманн", казино Tigre De Cristal, ММДЦ "Башня Федерации" та МФК "Китайский Деловой Центр "Парк Хуамин".

Читайте також:

Крім того, вони займалися реалізацією проєктів "Внутрішньозаводське господарство, встановлення піролізу змішаної сировини" на Амурському газохімічному комплексі та "Музейний та театрально-освітній комплекс" у Владивостоці.

За даними НАЗК, ТОВ "Китайстрой" працює над розширенням своєї присутності в Росії і, зокрема, виходом на ринок будівництва житла в Москві, Санкт-Петербурзі та Владивостоці.

Також повідомляється, що компанія планує отримати нові проєкти: від приватного домобудівництва до промислових та інфраструктурних проектів. Згідно з домовленостями з Мінбудом РФ "Китайстрой" також має намір взяти участь у заміні західного будівельного обладнання на китайські аналоги.

Читайте також:

"На жаль, незважаючи на повномасштабне вторгнення держави-терориста в Україну, компанія CSCEC не просто продовжує свою роботу в Росії, а й проводить зустрічі з представниками уряду РФ щодо розширення своєї присутності на будівельному ринку росії, що означає підтримку та спонсорування тероризму", - наголосили у відомстві.

Раніше ми писали, що НАЗК внесло австрійську банківську групу Raiffeisen Bank International до переліку міжнародних спонсорів війни.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK