Виїзд за кордон: в Україні викрили нову схему незаконного переправлення ухилянтів

Вартість "послуги" становила 5 тисяч доларів США.
Виїзд за кордон: в Україні викрили нову схему незаконного переправлення ухилянтів
ДБР викрило схему незаконного переправлення через держкордон чоловіків призовного віку / dbr.gov.ua

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру правоохоронцю, який організував схему незаконного переправлення осіб призовного віку через державний кордон України. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

Як розповіли у відомстві, він сформував "команду" зі своїх колег та працівників інших державних установ для вивезення військовозобов'язаних чоловіків через україно-молдавський кордон.

"Кожному учаснику була відведена своя роль: одні підшукували зацікавлених осіб, інші проводили інструктажі, займалися організаційними питаннями. "Клієнти" прибували до Одеси, звідки трансфером вирушали до Кишинева. Через кордон чоловіків переводили учасники групи, використовуючи свої службові повноваження", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вартість "послуги" становила 5 тисяч доларів США. Організатора схеми було затримано під час отримання оплати від чергового "клієнта".

Читайте також:

За попередньою інформацією, ділки займалися протиправним "бізнесом" із травня 2022 року.

Правоохоронцю повідомили про підозру в організації незаконного переправлення через державний кордон осіб призовного віку (ч. 3 ст. 332 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 9 років.

Раніше ми писали, що оперативники Чопського загону викрили чергову схему незаконного переправлення через державний кордон громадян України призовного віку.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK