У Черкасах арештували активи росіянина, компанія якого годувала Путіна та силовиків РФ

Один зі співвласників підприємства є громадянином РФ та володіє більше ніж 15 російськими підприємствами, що працюють в окупованому Криму.
У Черкасах арештували активи росіянина, компанія якого годувала Путіна та силовиків РФ
Суд у Черкасах арештував мільйонні активи росіянина / dbr.gov.ua

Суд арештував корпоративні права та статутний капітал підприємства в Черкасах, співвласник якого продовжував співпрацювати з російськими силовиками після початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

Читайте також:

Зазначається, що арештований статутний капітал підприємства становить 1,98 млн грн, арештовані корпоративні права - 9,2 млн грн. Також суд арештував нерухомість підприємства вартістю 91 млн грн, загальна площа якої становить понад 3 тис. кв. м.

Встановлено, що один зі співвласників підприємства є громадянином РФ та володіє більше ніж 15 російськими підприємствами, що працюють у тимчасово окупованому Криму та здійснюють поставки продуктів та медичних виробів силовим структурам країни-агресора.

Читайте також:

"Російські підприємства фігуранта поставляли аграрну, молочну продукцію, тютюнові вироби та консерви на російські державні медичні установи, а також установи ФСБ, МВД, управління справами президента РФ тощо", - йдеться в повідомленні.

Крім того, поставки здійснювалися на оздоровчий комплекс управління справами президента РФ, санаторій МВД РФ. Також підприємства фігуранта поставляють продукти харчування в тимчасового окупований Крим.

Читайте також:

Слідство триває, зараз готується клопотання щодо передачі арештованого майна до Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

Раніше ми писали, що в Україні арештували нові активи проросійського олігарха Вадима Новинського, причетного до пособництва країні-агресору.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK