Директорка одного з найбільших ТРЦ Києва підозрюється в ухиленні від сплати податків

Товариству-власнику ТРЦ вдалося ухилитися від сплати податків на суму понад 145,8 млн грн.
Директорка одного з найбільших ТРЦ Києва підозрюється в ухиленні від сплати податків
БЕБ повідомило про підозру директорці одного з найбільших ТРЦ Києва / esbu.gov.ua

Генеральній директорці товариства, яке є власником одного з найбільших офісних та торгівельно-розважальних центрів Києва, повідомили про підозру в ухиленні від сплати податків у особливо великих розмірах. Про це розповіли в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Як встановили правоохоронці, протягом 2019-2021 років дирекція торгівельного центру уклала низку договорів із підконтрольними субпідрядними товариствами, зокрема з ознаками "фіктивності" та "транзитності", на отримання різноманітних послуг та придбання матеріальних цінностей тощо.

"Фактично до первинних документів було внесено відомості про нібито проведення на території ТРЦ певних робіт, які насправді не здійснювалися, що дозволило безпідставно завищити розмір податкового кредиту з податку на додану вартість. Таким чином товариству-власнику ТРЦ вдалося ухилитися від сплати податків на суму понад 145,8 млн грн та вивести їх у готівку", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Детективи БЕБ повідомили директорці столичного ТРЦ про підозру. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Раніше ми писали, що аналітики Бюро економічної безпеки виявили 24 підприємства, які протягом 2022 року незаконно отримали з бюджету України відшкодування ПДВ на суму 245 млн грн шляхом фіктивного працевлаштування людей з інвалідністю.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK