Ухилення від сплати податків: БЕБ викрило представництво всесвітньо відомого бренду таксі

Директор та головний бухгалтер компанії організували схему, за якою платежі здійснювалися на рахунки ФОПів як оплата за неіснуючі послуги.
Ухилення від сплати податків: БЕБ викрило представництво всесвітньо відомого бренду таксі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Детективи Бюро економічної безпеки викрили схему ухилення від сплати податків на суму 52 млн грн посадовими особами українського представництва всесвітньо відомого бренду таксі. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Як встановило слідство, кошти, які іноземна компанія направляла в Україну на утримання представництва служби таксі й оплату роботи водіїв-партнерів, у незаконний спосіб переводилися в готівку. 

Зазначається, що директор та головний бухгалтер компанії організували схему, за якої платежі здійснювалися на рахунки низки ФОПів у якості оплати за неіснуючі "інформаційно-посередницькі послуги".

Читайте також:

"Це дозволяло уникати сплати податків до державного бюджету в повному обсязі. Встановлена сума ухилення - 52 млн грн", - йдеться в повідомленні.

У БЕБ додали, що детективи з'ясовують усі обставини вчинення кримінального правопорушення та повне коло причетних до цієї схеми осіб.

Раніше ми писали, що в Києві арештували корпоративні права компанії за несплату 123 млн грн податків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK