В Україні викрили несплату 42 млн грн податків сільськогосподарською компанією екснардепа

Сільськогосподарське товариство належить нардепу VII скликання, власнику низки відомих торгових марок молочної продукції.
В Україні викрили несплату 42 млн грн податків сільськогосподарською компанією екснардепа
БЕБ викрило несплату податків сільськогосподарською компанією / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки викрили схему ухилення від сплати 42,4 млн грн податків сільськогосподарським товариством, що належить народному депутату VII скликання, власнику низки відомих торгових марок молочної продукції. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Зазначається, що за результатами обшуків за чотирма адресами в адміністративних та офісних будівлях сільськогосподарського приватного акціонерного товариства, зокрема на Кіровоградщині, правоохоронці вилучили фінансово-господарські документи, які використовувалися при вчиненні кримінального правопорушення, та готівку в сумі понад 7,8 млн грн.

Як встановили детективи БЕБ, службові особи згаданого товариства протягом 2021 року завищили податковий кредит в деклараціях із податку на додану вартість. 

Читайте також:

"Це сільськогосподарське підприємство документально оформлювало фінансово-господарські операції з закупівлі зернових культур у суб’єктів господарювання з ознаками "фіктивності", - йдеться в повідомленні.

Використання такої схеми призвело до фактичного ненадходження до державного бюджету України коштів у розмірі 42,4 млн грн.

Раніше ми писали, що в Києві арештували корпоративні права компанії за несплату 123 млн грн податків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK