Імпорт авіаційного палива: у Києві викрили підприємство в ухиленні від сплати податків

Загальна сума завданих державі збитків становить майже 17,5 млн грн.
Імпорт авіаційного палива: у Києві викрили підприємство в ухиленні від сплати податків
У Києві викрили ухилення від сплати 17,5 млн грн податків / esbu.gov.ua

Правоохоронці викрили київське підприємство в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Слідством встановлено, що керівник підприємства, яке займалося імпортом авіаційного палива, підробляв фінансово-бухгалтерську звітність та користувався пільговим механізмом сплати акцизного податку.

"Таким чином підприємство ухилилося від сплати акцизного податку та ПДВ. Загальна сума завданих державі збитків становить майже 17,5 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що колишньому директору підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків) та ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення). Готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді застави на суму заподіяних державі збитків.

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки викрили схему ухилення від сплати податків на суму 52 млн грн посадовими особами українського представництва всесвітньо відомого бренду таксі.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK