БЕБ викрило мережу підпільних покер-клубів у Києві та Одесі

Група осіб під виглядом діяльності "Клубу спортивного покеру" проводили азартні ігри, під час яких адміністрація закладів організовувала кеш-гру в покер.
БЕБ викрило мережу підпільних покер-клубів у Києві та Одесі
БЕБ викрило мережу підпільних покер-клубів у Києві та Одесі / esbu.gov.ua

Бюро економічної безпеки припинило незаконну діяльність мережі покер-клубів у Києві та Одесі. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Як встановило слідство, група осіб під виглядом діяльності "Клубу спортивного покеру" проводила азартні ігри, під час яких адміністрація закладів організовувала кеш-гру в покер.

"Така незаконна діяльність прикривалася документами дозвільного характеру, виданими громадською організацією, яка має відношення до спортивного покеру", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Як розповіли в БЕБ, кеш-гра в покері - це формат, у якому гравці грають за реальні гроші. Вони купують фішки, ціна яких відповідає вартості реальних грошей. Також немає фіксованого часу тривалості гри. Це відрізняється від турнірного покеру. Під час проведення кеш-гри в покер адміністрація закладу відраховує з гравців від кожної ставки комісію на користь грального закладу з метою отримання прибутку від проведення азартної гри.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці отримали докази щодо причетності до протиправної діяльності фігурантів кримінального провадження та здійснення ними діяльності з проведення нелегальних азартних ігор у клубах спортивного покеру однієї мережі.

Читайте також:

Було проведено обшуки, унаслідок яких вилучено орієнтовно 4 млн грн готівкою в еквіваленті, чорнову бухгалтерію тощо. Крім того, детективи вилучили комп'ютерну техніку, банківські картки, мобільні телефони фігурантів та 40 столів для гри в покер, гральні карти та фішки. Орієнтовна загальна вартість вилученого становить понад 16 млн грн.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозри фігурантам кримінального провадження. Детективи встановлюють повне коло осіб причетних до організації та провадження незаконної діяльності.

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки України викрили та зупинили діяльність підпільного казино та 7 гральних закладів у Київській області.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK