Спеціальні умови для бізнесу: українці зможуть і надалі продавати на Amazon без комісії

Amazon продовжив пільгові умови для українських продавців.
Спеціальні умови для бізнесу: українці зможуть і надалі продавати на Amazon без комісії
Ілюстративне фото / Getty Images

Українські підприємці, які реалізують продукцію в європейських магазинах Amazon, зможуть і надалі не сплачувати реферальну комісію, яка становить 7-17% з кожного продажу. Компанія продовжила дію спеціальних умов для українського бізнесу до вересня 2024 року. Про це повідомляє Мінцифра.

Читайте також:

"Завдяки збереженню вигідних умов від Amazon український бізнес зможе активніше розвиватися та масштабуватися на міжнародний ринок. Це можливість підтримувати економіку, знаходити нових клієнтів по всьому світу та популяризувати Україну за кордоном. Вдячний Amazon за підтримку українського малого й середнього бізнесу", - прокоментував міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Як пояснили в міністерстві, реферальна комісія - це відсоток, який сплачують компанії за кожен проданий товар на Amazon.

Читайте також:

"З 6 вересня 2022 року на 12 місяців ми знизили реферальну ставку до 0% для всіх українських продавців у наших магазинах у ЄС та Великобританії... Ми вирішили продовжити умови на наступні 12 місяців для українських продавців, які вже долучилися, а також для майбутніх продавців маркетплейсу", - зазначив віцепрезидент EU Seller Services Ксав'є Фламанд.

Раніше ми писали, що компанія Amazon відмінила реферальну комісію для українських підприємців на 1 рік.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK