ПриватБанк запровадив корисну функцію для українців з iPhone: що нового

ПриватБанк запустив Tap to Pay на iPhone для підприємців та бізнесу в Україні.
ПриватБанк запровадив корисну функцію для українців з iPhone: що нового
Ілюстративне фото / EPA/UPG

ПриватБанк оголосив про запуск технології безконтактного прийому платежів Tap to Pay на iPhone від Apple для підприємців та бізнесу в Україні. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

Зазначається, що з запуском Tap to Pay на iPhone клієнти ПриватБанку можуть приймати безконтактні платежі особисто, використовуючи лише iPhone та додаток "Термінал" iOS без необхідності в POS-терміналі чи будь якому додатковому обладнанні. 

"Ця функція надає продавцям простий, безпечний та конфіденційний спосіб приймати безконтактні платежі з дебетових та кредитних карток, Apple Pay та інших цифрових гаманців", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Як працює безконтактний платіж

Клієнти ПриватБанку можуть почати використовувати Tap to Pay на iPhone усього за декілька хвилин прямо в додатку "Термінал" iOS, завантаживши його з Apple App Store на iPhone XS або новішої версії. 

Після продавцю потрібно відкрити додаток "Термінал" на своєму iPhone, ввести суму покупки та попросити клієнта піднести свій безконтактний платіжний засіб до iPhone продавця, щоб завершити оплату. 

Читайте також:

"Технологія Apple Tap to Pay на iPhone використовує вбудовані функції iPhone, щоб зберегти конфіденційність і безпеку як бізнес-даних, так і даних клієнтів", - додала пресслужба.

Раніше ми писали, що ПриватБанк запустив у тестовому режимі новий сервіс для підприємців, що дозволяє використовувати смартфони зі встановленим додатком "Термінал" як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО).



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK