Установив єдиний тариф: ПриватБанк зробив SWIFT-перекази доступнішими

ПриватБанк зробив для своїх клієнтів більш доступною відправку SWIFT-переказів як за кордон, так і по Україні.
Установив єдиний тариф: ПриватБанк зробив SWIFT-перекази доступнішими
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Клієнти ПриватБанку відправлятимуть SWIFT-перекази за кордон та по Україні за єдиними тарифами. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

"ПриватБанк зробив для своїх клієнтів більш доступною відправку SWIFT-переказів як за кордон, так і по Україні. Відтепер для закордонних та внутрішніх переказів діє єдиний тариф - 0,5% від суми, але не менше ніж 5 UAH і не більше ніж 100 USD (у гривневому еквіваленті за курсом НБУ)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в банку, єдиний тариф для SWIFT-переказів по Україні є вдвічі нижчим за раніше діючий, а максимальна сума комісії зменшена в 5 разів. При цьому ПриватБанк не нараховує комісії за надсилання SWIFT-переказів на купівлю товарів для ЗСУ та оплату лікування. 

Читайте також:

Крім того, ПриватБанк зробив більш зручним керування грошовими та SWIFT-переказами через Приват24. Новий функціонал меню "Перекази" дозволяє в архіві переказів за пару кліків повторити відправку раніше проведеного переказу, повернути чи відредагувати переказ.    

Раніше ми писали, що ПриватБанк першим в Україні запровадив сервіс онлайн-моніторингу заставного майна, що дозволяє клієнту самостійно проходити перевірку в мобільному "Приват24" без фізичного огляду майна представником банку.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK