У Дніпрі затримали злочинне угруповання, яке торгувало зброєю та боєприпасами

Поліцейська спецоперація за участі близько 100 правоохоронців тривала дві доби.
У Дніпрі затримали злочинне угруповання, яке торгувало зброєю та боєприпасами
У Дніпрі затримали торговців зброєю / npu.gov.ua

У Дніпрі затримали організоване злочинне угруповання, яке підозрюється в торгівлі зброєю та боєприпасами й відмиванні грошей. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

Як розповіли у відомстві, поліцейські Дніпропетровщини отримали оперативну інформацію про причетність групи осіб до торгівлі зброєю та незаконних фінансових операцій, легалізації та відмиванні доходів у великих розмірах. 1 грудня в одному з гаражних кооперативів міста правоохоронці заблоковували автомобіль Toyota Highlander та затримали фігурантів, причетних до вказаних злочинів.

Спільниками виявилися троє жителів Дніпра: організатор та двоє виконавців. У процесі обшуків слідчі вилучили арсенал зброї, боєприпасів та вибухових речовин: 21 пістолет, 7 пістолетів-кулеметів, 14 рушниць, 5 гвинтівок, 10 автоматів Калашникова, близько 25 тисяч набоїв різного калібру та пакування, 36 протитанкових гранатометів, 76 гранат, димові шашки та інші речові докази.

Читайте також:

Крім того, у зловмисників вилучено великі суми грошей: 5,7 мільйона доларів, майже 50 тисяч євро, понад 700 тисяч гривень, а також п'ять автомобілів преміум-класу.

Усіх учасників організованого злочинного угруповання затримано, їм повідомили про підозру за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Також розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 209 Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Поліцейська спецоперація за участі близько 100 правоохоронців тривала дві доби.

Раніше ми писали, що правоохоронці ліквідували ще два канали нелегального збуту зброї й боєприпасів у Рівненській та Івано-Франківській областях.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK