Заступника мера одного з міст на Одещині спіймали на хабарі - СБУ

СБУ викрила на "відкатах" заступника мера одного з міст на Одещині.
Заступника мера одного з міст на Одещині спіймали на хабарі - СБУ
СБУ викрила на "відкатах" заступника мера одного із міст на Одещині / ssu.gov.ua

Служба безпеки України викрила на "відкатах" заступника міського голови - начальника управління житлово-комунального господарства однієї з місцевих громад на Одещині. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

За матеріалами слідства, в обмін на хабар чиновник обіцяв підприємцям перемогу в "будівельному" тендері, який фінансувався з бюджету міста. Сума неправомірної вигоди становила 10% від загальної вартості підряду.

"У разі відмови платити "відкат" посадовець погрожував створити бізнесменам штучні перешкоди під час розгляду та погодження тендерної документації", - йдеться в повідомленні.

Співробітники СБУ задокументували факт вимагання фігурантом грошей за "дозвіл" на проведення ремонту в приміщеннях мобілізаційного відділу міськради. Правоохоронці затримали чиновника під час передачі йому всієї суми хабаря.

Читайте також:

Наразі йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що правоохоронці затримали львівського бізнесмена, одного з найбільших постачальників Міністерства оборони України. Він пропонував 500 тисяч доларів США одному з керівників Головного слідчого управління ДБР.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK