Поставив ЗСУ неякісний одяг на 25 млн грн: підозрюється директор приватного підприємства

Поставлений одяг неякісний, не відповідає затвердженим технічним умовам та не може використовуватися за цільовим призначенням у ЗСУ.
Поставив ЗСУ неякісний одяг на 25 млн грн: підозрюється директор приватного підприємства
Повідомлено про підозру директору ПП, який поставив ЗСУ неякісний одяг / gp.gov.ua

Правоохоронці повідомили про підозру директору приватного підприємства, який поставив ЗСУ неякісний одяг на 25 млн грн. Про це розповіли в Офісі Генерального прокурора.

Читайте також:

Так, директору приватного підприємства повідомлено про підозру в заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, наприкінці 2022 року підозрюваний уклав договір з однією з військових частин у Києві на поставку зимового форменого одягу для захисників України. Грошові кошти для забезпечення одягом підрозділів ЗСУ було виділено на підставі рішень КМВА з бюджету місцевої адміністрації.

Встановлено, що поставлений одяг неякісний, не відповідає затвердженим технічним умовам та не може використовуватися за цільовим призначенням у ЗСУ.

Читайте також:

Унаслідок протиправних дій підозрюваного державі заподіяно понад 25 млн грн збитків. Наразі йому обрано запобіжний захід.

Раніше ми писали, що в Україні викрили директора приватної фірми на постачанні неякісного форменого одягу для Збройних сил на понад 35 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK