На Закарпатті заблокували канал збуту зброї та боєприпасів

Правоохоронці попередили поширення вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки.
На Закарпатті заблокували канал збуту зброї та боєприпасів
Поліція Закарпаття заблокувала канал збуту зброї та боєприпасів / npu.gov.ua

Поліцейські Закарпаття заблокували канал розповсюдження зброї та боєприпасів на території області, організований ув'язненим. Нелегальне озброєння вилучено з незаконного обігу. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

Так, правоохоронці попередили поширення в регіоні вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки. Встановлено, що до організації каналу зі збуту нелегального озброєння причетний 42-річний закарпатець. 

Зловмисник наразі перебуває в місцях позбавлення волі, де відбуває покарання за раніше скоєні майнові та пов'язані з незаконним обігом зброї й наркотиків злочини.

Читайте також:

"Фігурант контактував із потенційними клієнтами за допомогою мобільного телефону. Гроші за "товар" йому перераховували на сім-карту, і після цього зловмисник надавав покупцеві точні координати сховку, які він обладнав до того, як потрапив у місця позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Отримавши оперативну інформацію про підготовку фігуранта збути партію зброї, поліцейські взяли її в розробку.

Під час контролю за вчиненням злочину було встановлено місця схову та вилучено з незаконного обігу сім бойових гранат, майже 600 набоїв до автоматичної зброї, партію тротилу і пластиду з електродетонаторами та пістолет.

Читайте також:

Слідство триває. Усі речові докази скеровано на експертизу. Наразі оперативники встановлюють їхнє походження.

Раніше ми писали, що в Дніпрі викрили учасників організованої групи, що торгували зброєю. До продажу пропонували автомати, гранати та патрони. Суми за "товар" коливалися від 5000 до 120 тисяч гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK