На кордоні України та Угорщини вирішили відкрити новий пункт пропуску: Шмигаль повідомив деталі

Новий пункт пропуску працюватиме для пасажирських автомобілів.
На кордоні України та Угорщини вирішили відкрити новий пункт пропуску: Шмигаль повідомив деталі
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

У п'ятницю, 23 лютого, Кабінет Міністрів ухвалив рішення про відкриття нового пункту пропуску на кордоні з Угорщиною. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час виїзного засідання уряду.

Читайте також:

"Це пункт пропуску "Велика Паладь - Надьгодош", про відкриття якого ми домовилися з нашими угорськими колегами. Він буде працювати для пасажирських автомобілів, і це допоможе зменшити черги та прискорить перетин кордону для наших громадян", - розповів прем'єр-міністр.

За його словами, також досягнуто домовленості, що буде розширена робота ще одного пункту пропуску на кордоні з Угорщиною - "Лужанка - Берегшурань". Тепер ним зможуть виїжджати порожні фури без обмежень по вазі, а також рухатися пасажирські та вантажні автомобілі з максимальною вагою до 7,5 тонн.

Читайте також:

"Дуже важлива історія для нашої країни й безумовний успіх нашої політики нового прагматизму у відносинах з Угорщиною. У питанні розширення логістики та нашого експорту працюємо за багатьма напрямками, і це дає результат", - наголосив Шмигаль.

Раніше ми писали, що Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Укртрансбезпекою готуються до запуску Реєстру міжнародних автобусних маршрутів у рамках реформи міжнародних пасажирських перевезень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK