На Одещині затримали аферистів, які "продавали" дрони та авто для ЗСУ

Шахраї торгували в інтернеті неіснуючими товарами для військових.
На Одещині затримали аферистів, які "продавали" дрони та авто для ЗСУ
На Одещині затримали аферистів / npu.gov.ua

На Одещині викрили двох зловмисників, які торгували в інтернеті неіснуючими товарами для військових. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

Так, правоохоронці викрили двох осіб, які привласнювали кошти громадян під приводом продажу квадрокоптерів та пригону автівок із-за кордону на потреби захисників України. Відповідні оголошення розміщувалися на популярному в Україні торговому онлайн-майданчику.

"Один із підозрюваних підшукував банківські картки дропів і продавав їх своєму спільнику за криптовалюту в еквіваленті 200 доларів. Останній надавав потерпілим реквізити придбаних карток для внесення передплати за неіснуючий товар або транспортування автівок", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

З метою конспірації незаконно отримані гроші виводилися на підконтрольні фігурантам криптовалютні гаманці, і лише після цього - на їхні банківські рахунки.

Поліцейські провели сім обшуків та вилучили комп'ютерну техніку, смартфони, банківські та сім-карти, а також майже 40 тисяч гривень. До суду направлено клопотання про накладення арешту на вилучені кошти.

Читайте також:

Фігурантам оголосили про підозру. Їм загрожує до 5 років за ґратами. Повне коло потерпілих та загальна сума збитків встановлюються.

Раніше ми писали, що в Україні ліквідували злочинне угруповання, яке ошукало громадян більш ніж на 45 млн гривень під приводом продажів дронів для ЗСУ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK