У Сумах відкрили перший офіс "Зроблено в Україні", створений для підтримки бізнесу

Він працюватиме на базі Сумського міського центру зайнятості.
У Сумах відкрили перший офіс "Зроблено в Україні", створений для підтримки бізнесу
У Сумах відкрили перший офіс "Зроблено в Україні" / me.gov.ua

У Сумах відкрили перший офіс "Зроблено в Україні", який створено для підтримки мікро- та малого бізнесу. У таких офісах підприємці зможуть отримати консультації щодо умов участі в урядових програмах. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Читайте також:

"Ми розуміємо, у яких складних умовах працюють українські підприємці. Особливо в прифронтових регіонах, де вести бізнес неспівмірно важче, аніж у тилових містах. Тому ми обрали Суми, як перше місто, де відкриваємо перший регіональний офіс "Зроблено в Україні". Він працюватиме на базі Сумського міського центру зайнятості", - розповіла міністр економіки Юлія Свириденко.

За її словами, мета Мінекономіки - до кінця року створити такі центри у всіх українських містах, де це можливо.

Свириденко зазначила, що відновлення зруйнованої інфраструктури та економіки України неможливе без розвитку українського бізнесу. Головна задача економічного блоку уряду - стимулювати виробництво, залучати інвестиції в реальний сектор та посилювати несировинний експорт. 

Читайте також:

"Наша стратегічна мета - змінити структуру економіки й наростити виробництво товарів із високою доданою вартістю. Саме така мета політики "Зроблено в Україні". У рамках неї на програми підтримки бізнесу ми заклали до бюджету понад 45 мільярдів гривень. Це рекордна сума за останні роки", - додала міністр.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів затвердив зображення торгової марки "Зроблено в Україні".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK