Цукерберг випередив Маска у списку мільярдерів

Найбагатшими людьми у світі названі Арно та Безос.
Цукерберг випередив Маска у списку мільярдерів
ілюстративне фото / depositphotos.com

Марк Цукерберг випередив Ілона Маска і став третьою найбагатшою людиною у світі. Перші два місця розділили власник лакшері брендів Бернар Арно та власник інтернет-гіганта Amazon Джефф Безос.

Про це пише "Економічна правда" з посиланням на агентство Bloomberg.

Ілон Маск, який на початку березня займав перше місце в індексі мільярдерів Bloomberg, опустився на четверте після того, як Reuters повідомило, що Tesla Inc. скасувала плани щодо випуску недорого автомобіля, що своєю чергою призвело до падіння акцій.

Читайте також:

Зокрема, цього року статки Маска скоротилися на 48,4 мільярда доларів, тоді як Цукерберг додав до своїх статків $58,9 млрд, через подорожчання Meta Platforms Inc.

Видання зазначає, що це перший випадок, коли Цукерберг увірвався до трійки лідерів рейтингу найбагатших людей Bloomberg з 16 листопада 2020 року, коли його статки становили 105,6 мільярда доларів, а статки Маска становили 102,1 мільярди доларів. Наразі капітал Маска - $180,6 млрд, а капітал Цукерберга складає 186,9 млрд дол.

У той же час, Бернар Арно, голова гіганта розкоші LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, і засновник Amazon.com Inc. Джефф Безос займають перші два місця в рейтингу Bloomberg зі статками 223,4 млрд доларів і $207,3 млрд відповідно.

Раніше ми писали про те, що бренди продовжують йти з платформи Маска через антисемітський контент і його образи.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK