Підтримка українського бізнесу: Мінекономіки та Mastercard підписали меморандум про співпрацю

Мінекономіки та Mastercard співпрацюватимуть у рамках реалізації політики "Зроблено в Україні".
Підтримка українського бізнесу: Мінекономіки та Mastercard підписали меморандум про співпрацю
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Міністерство економіки України та міжнародна технологічна компанія Mastercard підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації політики "Зроблено в Україні", що спрямована на підтримку українського бізнесу, популяризацію та стимулювання попиту на продукцію й послуги вітчизняних виробників, зокрема завдяки реалізації програми національного кешбеку на українські товари. Про це повідомила пресслужба Мінекономіки.

Читайте також:

Згідно з Меморандумом передбачена співпраця сторін, зокрема, у сферах:

  • підтримки малого й середнього бізнесу, зокрема щодо вдосконалення цифрових процесів ведення бізнесу (цифрові рішення для прийому платежів, видачі електронних квитанцій, підвищення обізнаності про інноваційні фінансові тенденції);
  • експертного й технологічного партнерства в реалізації програми національного кешбеку на українські товари в рамках підтримки платформи "Зроблено в Україні";
  • підтримки комунікаційних кампаній Мінекономіки для малих та середніх підприємств із метою підвищення їх конкурентоспроможності.

Читайте також:

"Державна політика "Зроблено в Україні" спрямована на підтримку підприємців, на надання їм можливості розвиватися через різні урядові програми, а також через стимулювання попиту на вітчизняну продукцію й послуги всередині країни та за її межами", - зазначила міністр економіки Юлія Свириденко.

Раніше ми писали, що в Сумах відкрили перший офіс "Зроблено в Україні", створений для підтримки мікро- та малого бізнесу. У таких офісах підприємці зможуть отримати консультації щодо умов участі в урядових програмах.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK