Варшавський виш запроваджує навчання українською мовою за двома спеціальностями

Окрім студентів, університет готовий прийняти й викладачів-українців з-поміж біженців, які могли б професійно викладати навчальні програми з міжнародних відносин та менеджменту.
Варшавський виш запроваджує навчання українською мовою за двома спеціальностями
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Один із вищих навчальних закладів у Варшаві запроваджує навчання з українською мовою викладання для біженців з України. Про це заявив ректор польського університету Collegium Civitas професор Станіслав Моцек, передає Укрінформ.

Читайте також:

"Починаємо адаптаційну програму з можливістю навчатися українською мовою першим курсом для подальшого здобуття освіти в Польщі тими, хто прибув сюди через російську агресію в Україні. Молоді люди можуть протягом року навчатися українською, а потім, починаючи з другого курсу, продовжити здобувати вищу освіту польською мовою за двома напрямками - міжнародні відносини та менеджмент", - сказав Моцек.

Зазначається, що, окрім студентів, університет готовий прийняти й викладачів-українців із числа біженців, які могли б професійно викладати навчальні програми з міжнародних відносин та менеджменту.

Читайте також:

Collegium Civitas – це університет у Варшаві, який 25 років готує спеціалістів зі сфери соціальних та політичних наук, менеджменту, маркетингу та безпеки.

Раніше ми писали, що в Німеччині для українських біженців спростили умови вступу до вищих навчальних закладів. Нововведення стосується тих, хто навчався останній рік у школі в Україні та через війну не зміг скласти випускні іспити й отримати атестат, а також тих, хто розпочав навчання в українському виші, але не закінчив перший курс.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK