Понад 30% громадян України втратили роботу з початку війни - Милованов

Радник керівника Офісу президента рекомендує компаніям орієнтуватися на потреби війська, аби покращити ситуацію.
Понад 30% громадян України втратили роботу з початку війни - Милованов
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Понад 30% українців втратили роботу з початком повномасштабної війни. Про це на брифінгу повідомив президент Київської школи економіки, радник керівника Офісу президента Тимофій Милованов.

"За час активних бойових дій близько 30% громадян України втратили роботу. Для того, щоб покращити ситуацію, я б рекомендував компаніям орієнтуватися на потреби війська", - сказав експерт.

Читайте також:

За його словами, зараз говорити про чіткий відсоток падіння ВВП не варто. Ці цифри беруться з реальних даних, але через бойові дії немає можливості все порахувати.

"Прорахунок відсотку падіння ВВП зараз відбувається за даними іншої країни, де також були воєнні дії й економіка якої схожа на українську. Але ці прогнози далекі від ситуації в Україні. Зараз вже відомо, що є серйозні виклики з агропромисловістю та внутрішнім сервісним ринком", - підкреслив Милованов.

Читайте також:

Він додав, що сильна воєнна економіка - це не менш сильна економіка в тилу та можливість сплачувати податки.

"Те, що під час війни в нас працюють кафе, це можливість платити податки, щоб було за що купувати зброю", - зазначив економічний експерт.

Раніше ми писали, що, за даними статистики, у столиці України на одну вакансію претендують 10 безробітних. Однак ситуація в усіх галузях різна.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK