Ринок праці: яким спеціалістам найпростіше знайти роботу в Україні

Роботодавці шукають досвідчених трактористів, водіїв, електриків, токарів, продавців, кухарів, пекарів, швачок, слюсарів, електрогазозварників.
Ринок праці: яким спеціалістам найпростіше знайти роботу в Україні
Яких фахівців шукають роботодавці / Getty Images

В Україні роботодавці активно шукають кваліфікованих робітників з інструментом. Досвідченим водіям, електрикам, продавцям, кухарям та швачкам теж буде не складно знайти роботу. Про це повідомили в Державній службі зайнятості.

Читайте також:

"Незмінною залишається тенденція високого попиту в роботодавців на кваліфікованих робітників з інструментом та працівників з обслуговування, експлуатації устаткування та машин. Роботодавці шукають досвідчених трактористів, водіїв, електриків, токарів, продавців, кухарів, пекарів, швачок, слюсарів, електрогазозварників", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, протягом січня-серпня 2023 року послугами Держслужби зайнятості скористалися понад 523 тис. громадян, з них 395 тис. мали статус зареєстрованого безробітного.

Читайте також:

Допомогу з безробіття отримували 255 тис. осіб. При цьому нове робоче місце за допомогою служби знайшли 145,5 тис. українців, з них 103,5 тис. зареєстрованих безробітних.

Раніше ми писали, що в Україні майже 48 тисяч безробітних залучено до виконання суспільно корисних робіт у рамках проєкту "Армія відновлення". Вони отримують щонайменше 6700 гривень на місяць.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK