Кабмін призначив заступників нового міністра оборони: хто в списку

Ганна Маляр не потрапила до списку заступників міністра оборони.
Кабмін призначив заступників нового міністра оборони: хто в списку
Міністр оборони України Рустем Умєров / facebook.com/rustemumerov.ua

Кабінет Міністрів України призначив трьох заступників нового міністра оборони Рустема Умєрова. Про це повідомив очільник Міноборони у Facebook.

Читайте також:

Так, уряд затвердив трьох заступників:

  1. Юрій Джигир - заступник із питань фінансів. Останні три роки консультує Світовий Банк із питань фінансових частин реформ, пов'язаних з охороною здоров'я. У 2018-2020 роках працював заступником міністра фінансів України. У нього понад 20 років економічного досвіду в підтримці реформ, соціальній політиці та фіскальній децентралізації в Україні, Східних Балканах, Центральній Азії.
  2. Наталія Калмикова - заступниця з питань соціального розвитку. З лютого 2022 була виконавчою директоркою Українського ветеранського фонду, до цього - радницею командувача Сухопутних військ ЗСУ та заступницею директора у фонді "Повернись живим".
  3. Катерина Черногоренко - заступниця з питань цифрового розвитку. Вона керівниця проєкту "Армія дронів". З 2018 року є проєктним координатором електронних послуг "єМалятко", електронний лікарняний та запровадження COVID-сертифікатів у "Дії".

Читайте також:

"Головний пріоритет для нових членів команди - наші воїни, їхнє життя, здоров'я та гідність. Наше найважливіше завдання - забезпечити повагу до гідності воїнів у всіх взаємодіях із державою", - заявив Умєров.

Раніше ми писали, що 18 вересня Кабінет Міністрів звільнив із посад 6 заступників міністра оборони та державного секретаря міністерства. Серед них - Ганна Маляр.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK