Для українських школярів за кордоном можуть запровадити єдиний електронний облік: деталі

Було розглянуто можливість запровадження єдиного електронного обліку для ведення особових справ учнів за кордоном.
Для українських школярів за кордоном можуть запровадити єдиний електронний облік: деталі
Ілюстративне фото / Getty Images

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій було обговорено необхідність запровадження єдиного електронного обліку українських учнів, які перебувають за кордоном. Про це повідомила пресслужба Мінреінтеграції.

Читайте також:

"До прикладу, досить багато учнів здобувають освіту або є екстернами Державного ліцею "Міжнародна українська школа" (МУШ). Українські особові справи для вступу в МУШ можна надіслати поштою", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в пресслужбі, проте питання полягає в системному рішенні для всіх учнів за кордоном. Було розглянуто можливість запровадження єдиного електронного обліку для ведення особових справ учнів.

Під час спеціальної наради під головуванням віцепрем'єр-міністра Ірини Верещук було запропоновано дозволити МУШ приймати особові справи учнів в електронному вигляді, а також розробити відповідні роз'яснення.

Читайте також:

Також було наголошено, що МУШ має стати освітнім осередком, який акумулюватиме всю співпрацю з українськими школами за кордоном.

Раніше ми писали, що 2024 року національний мультипредметний тест (НМТ) буде проведено не лише в Україні, а й за її межами



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK