Пройти навчання та опанувати нову професію зможуть 30 тис українців: що відомо про проєкт ReSkill UA

ReSkill UA - це програма підвищення кваліфікації та перекваліфікації для українців із можливістю подальшого працевлаштування.
Пройти навчання та опанувати нову професію зможуть 30 тис українців: що відомо про проєкт ReSkill UA
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Завдяки освітньому проекту ReSkill UA 30 000 українців зможуть пройти навчання та опанувати нові професії. Про це повідомила заступниця міністра економіки Тетяна Бережна під час заходу з презентації проєкту.

Читайте також:

Проєкт реалізовують Happy Monday разом із міжнародною платформою Coursera за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" та сприяння Міністерства економіки. 

"Завдання уряду - покращити ситуацію на ринку праці через підтримку програм навчання і перенавчання українців на більш затребувані професії та спеціальності, а також створюючи умови для повернення тих, хто виїхав із країни через війну. Саме тому ми запустили Reskill UA, завдяки якій зможемо надати можливості для перенавчання та зміни професії 30 000 українців", - сказала Бережна.

Читайте також:

ReSkill UA - це програма підвищення кваліфікації та перекваліфікації для українців із можливістю подальшого працевлаштування. Навчання проводиться безоплатно онлайн за 11 освітніми напрямами для опанування актуальних для ринку праці професій. 

У проєкті можуть взяти участь як початківці, так і спеціалісти, що прагнуть змінити або розширити сферу професійної діяльності, а також фахівці, які планують розпочати власний бізнес або тільки починають випробовувати свої сили в підприємництві. 

Читайте також:

Протягом навчання кожен учасник зможе скористатися менторською підтримкою від Happy Monday. Заплановані такі ініціативи, як кар'єрні консультації, вебінари тощо. Після завершення курсів учасники отримають міжнародний сертифікат від Coursera, а також зможуть скористатися можливостями працевлаштування, які передбачені програмою.

Раніше ми писали, що Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та Представництво ООН "Жінки в Україні" домовилися про реалізацію проєкту з навчання жінок-водіїв у сфері перевезень пасажирів автобусами.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK