Пальне в Україні продаватимуть з умовами: ОККО та WOG запровадили додаткові обмеження

Через дефіцит палива популярні мережі АЗС запровадили додаткові обмеження.
Пальне в Україні продаватимуть з умовами: ОККО та WOG запровадили додаткові обмеження
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Мережі автозаправних комплексів WOG та ОККО запроваджують додаткові обмеження на продаж пального через дефіцит. Про це повідомляє пресслужба мереж у Facebook.

"З 29 квітня вводиться обмеження в 10 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку або оплаті банківськими картками та лише за наявності картки лояльності PRIDE. Система PRIDE контролюватиме ліміт автоматично. При цьому скасовується обмеження відпуску в каністри", - зазначили у WOG .

У мережі назвали це вимушеним кроком, який дозволить забезпечити право першочергової пріоритетної заправки автомобілів ЗСУ, медиків та інших служб критичної інфраструктури.

Публикация сети АЗК WOG в Facebook
Публикация сети АЗК WOG в Facebook

На заправках мережі OKKO клієнти, які мають карту Fishka, можуть заправлятися паливом PULLS 95 та PULLS Diesel від 10 л в одне авто. Водії, які не мають карти Fishka, можуть заправити своє авто лише на 5 л.

Читайте також:

"Ліміт встановлюється на одну заправку. Наступну заправку можна провести протягом доби, але не раніше ніж через 2 години", - зазначила пресслужба мережі.

Бензином А-95 та ДП, як і раніше, заправляють критичну інфраструктуру та ЗСУ за паливними картами та талонами. На автогаз обмежень немає.

Публикация сети АЗС ОККО в Facebook
Публикация сети АЗС ОККО в Facebook

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів України підвищив граничний рівень торгових надбавок на бензини та ДП. Таке рішення було ухвалено з метою запобігання дефіциту пального на АЗС.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK