В ОККО попередили про шахраїв: Розсилають повідомлення про "державні субсидії"

Зловмисники намагаються оволодіти персональними даними українців.
В ОККО попередили про шахраїв: Розсилають повідомлення про "державні субсидії"
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Шахраї вирішили скористатися дефіцитом палива в Україні та вигадали нову схему обману. Цього разу українцям надсилають повідомлення нібито від мережі автозаправних станцій ОККО. Про це повідомила пресслужба компанії у Facebook.

"Ми виявили масову розсилку дивних повідомлень із посиланням на сайт, де повідомляють про те, що в нашій мережі діють "державні субсидії". Суть полягає в тому, що ви проходите опитувальник і нібито отримуєте 5 000 гривень. До того ж шахраї закликають ділитися цим посиланням із друзями й обов'язково надати персональні дані. Для так званої "достовірності" інформації на сайті навіть є відгуки "щасливих переможців", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

У мережі підкреслили, що не мають жодного відношення до цієї акції, а також нагадали, що всі новини публікуються лише на офіційних сторінках компанії (сайт, Facebook та Instagram) або в додатку програми лояльності Fishka.

Українців просять уважно перевіряти всі посилання, які вони отримують.

Публикация сети АЗК ОККО в Facebook
Публикация сети АЗК ОККО в Facebook

Раніше ми писали, що мережі автозаправних комплексів WOG та ОККО вводять додаткові обмеження на продаж палива через дефіцит.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK