Застосунок "Дія" хочуть запровадити Словаччина, Болгарія та Молдова, - Федоров

Молдова вже зараз ухвалює необхідні законодавчі зміни для визнання "Дії".
Застосунок "Дія" хочуть запровадити Словаччина, Болгарія та Молдова, - Федоров
Министр цифровой трансформации Украины Михаил Федоров / facebook.com/mykhailofedorov.com.ua

Словаччина, Болгарія та Молдова хочуть повторити успіх "Дії" та впровадити такий застосунок у своїх країнах. Про це повідомив у Facebook міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Читайте також:

За його словами, після завершення офіційної частини Diia Summit він зустрівся з міністрами цифрової трансформації Латвії, Словаччини, Болгарії, Молдови, Словенії, Фінляндії та Канади.

"Обговорювали враження міжнародних партнерів від "Дії" та майбутні спільні ініціативи. Адже зараз наша команда активно працює над тим, щоб застосунок "Дія" став міжнародним. А українці змогли з цифровими документами в застосунку подорожувати між країнами та використовувати у всіх життєвих ситуаціях за кордоном" , - написав Федоров.

Читайте також:

Як він зазначив, Молдова вже зараз ухвалює необхідні законодавчі зміни для визнання "Дії". З Польщею команда Мінцифри реалізує технічну інтеграцію для відображення українських документів у їхньому застосунку.

"Принаймні три країни - Словаччина, Болгарія та Молдова - хочуть повторити успіх "Дії" та впровадити такий застосунок у своїх країнах, а віце-прем'єрка Словаччини запропонувала зробити наступний міжнародний Diia Summit у Братиславі", - додав міністр.

Публикация Михаила Федорова в Facebook
Публикация Михаила Федорова в Facebook

Раніше ми писали, що, за словами міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, Україна зацікавлена в приєднанні до роумінгового простору Європейського союзу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK