Виплати по 3 тис доларів: Канада надасть українцям фінансову допомогу

Заявки на допомогу необхідно подавати через онлайн-портал канадського уряду.
Виплати по 3 тис доларів: Канада надасть українцям фінансову допомогу
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Українські біженці, які прибувають до Канади, можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги. Передбачено пряму одноразову виплату в розмірі 3 тис. доларів для дорослого та 1,5 тис. доларів для дитини (до 17 років). Про це повідомляє уряд Канади.

Наголошується, що право на отримання допомоги матимуть усі українці та члени їхніх сімей, які перебувають у Канаді з чинним дозволом на роботу, дозволом на навчання, тимчасовим видом на проживання або записом про відвідування відповідно до канадсько-українського дозволу на екстрену поїздку (CUAET).

Читайте також:

Заявки на допомогу необхідно подавати через онлайн-портал канадського уряду. Платежі будуть здійснені шляхом прямого депозиту протягом 5 робочих днів після подачі, тому заявники повинні мати банківський рахунок у фінансовій установі Канади.

Раніше ми писали, що Міністерство внутрішніх справ Ізраїлю автоматично продовжить візи для громадян України, які перебувають в Ізраїлі за туристичною візою, до 30 червня. При цьому влада не вживатиме заходів проти українців, які влаштовуються на роботу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK