Перевозили товари для забезпечення армії РФ: В Україні арештували білоруські локомотиви

Арештовано білоруські локомотиви, які використовувалися для перевезення товарів, необхідних РФ для ведення війни проти України.
Перевозили товари для забезпечення армії РФ: В Україні арештували білоруські локомотиви
Арештовано та передано в АРМА локомотиви білоруського виробництва / gp.gov.ua

В Україні арештували й передали в АРМА локомотиви білоруського виробництва, які використовувалися для транспортування товарів для забезпечення російської армії. Вартість майна становить понад 70 млн грн. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Читайте також:

Техніку виявлено на території України під час огляду, проведеного в межах розслідування в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом фінансування дій, вчинених із метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

За даними слідства, арештовані локомотиви здійснювали регулярні перевезення товарів, зокрема паливно-мастильних матеріалів, з України до Білорусі, які надалі використовувалися РФ для матеріального забезпечення армії країни-агресора під час вторгнення в Україну.

Раніше ми писали, що в Україні наклали арешт на майно та корпоративні права компанії-дистриб'ютора алкогольних напоїв та одного з комерційних банків, кінцевим бенефіціаром яких є громадянин РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK