За підрив цілісності України: ЄС запровадив санкції проти Януковича та його сина

Євросоюз запровадив обмежувальні заходи щодо Віктора та Олександра Януковичів.
За підрив цілісності України: ЄС запровадив санкції проти Януковича та його сина
ЄС ввів санкції проти Януковича / EPA/UPG

Європейський Союз ухвалив рішення запровадити санкції проти колишнього президента України Віктора Януковича та його сина Олександра Януковича. Про це говориться на сайті Ради ЄС.

Читайте також:

Уточнюється, що Януковичів додали до санкційного списку за їхню роль у підриві чи представленні загрози територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України, стабільності та безпеці держави. А у випадку з Олександром Януковичем - за проведення угод із сепаратистськими угрупованнями на Донбасі.

"ЄС рішуче засуджує невиборчі напади Росії на цивільне населення та громадянську інфраструктуру й закликає Росію негайно та беззастережно вивести всі свої війська та військову техніку з усієї території України в межах її міжнародно визнаних кордонів", - додали в Раді ЄС.

Раніше ми писали, що частина майна Януковича передана в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА). Йдеться про Межигір'я, Сухолуччя, квартиру на Оболонській набережній та низку активів, які знаходяться на непідконтрольній Україні території - на Донбасі та в Криму.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK