Усі термінали в Україні прийматимуть картки "Простір" - НБУ

100% термінальної мережі України прийматиме картки "Простір".
Усі термінали в Україні прийматимуть картки "Простір" - НБУ
Ілюстративне фото / depositphotos.com

До кінця 2022 року всі платіжні термінали в Україні зможуть приймати до оплати картки "Простір". Про це повідомила пресслужба Національного банку.

Як пояснили в НБУ, це стало можливим завдяки підключенню АТ "УкрСиббанк" до національної платіжної системи "Простір" та налаштуванню всієї мережі платіжних терміналів банку на обслуговування карток НПС.

Читайте також:

Зазначається, що оновлення термінальної мережі УкрСиббанку відбувається поетапно та завершиться до кінця 2022 року, більшість терміналів буде налаштовано впродовж двох наступних місяців.

Крім того, за допомогою картки "Простір" українці можуть зняти готівку у всій мережі банкоматів УкрСиббанку. Їх в Україні налічується понад 600.

Читайте також:

"Тепер кожен українець матиме можливість здійснювати безготівкові розрахунки з використанням платіжних карток будь-яких платіжних систем та в будь-якому куточку України", - наголосив директор Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку НБУ Андрій Поддєрьогін.

"Простір" - це національна карткова платіжна система, створена Національним банком. Учасниками системи є 55 установ. Картка "Простір" приймається до оплати в термінальній мережі на території України, а також в інтернеті.

Раніше ми писали, що ПриватБанк запустив пілотний проєкт емісії платіжних карток національної платіжної системи "Простір".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK