Рада затвердила проєкт бюджету на 2023 рік у першому читанні

Розгляд у другому читанні планується вже в жовтні.
Рада затвердила проєкт бюджету на 2023 рік у першому читанні
Верховна Рада України / depositphotos.com

У п'ятницю, 7 жовтня, Верховна Рада України затвердила в першому читанні проєкт державного бюджету на 2023 рік. Про це повідомив у Telegram перший заступник голови комітету ВР із питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк.

Читайте також:

Він зазначив, що після майже трьох годин обговорення правок за документ проголосував 251 народний депутат.

"Години дві розглядали правки. У результаті нічого не змінилося. Залишилося лише дві "балансові правки" (ті що прямо прописані у висновку Комітету): +2 млрд ДФРР (Державний фонд регіонального розвитку - ред.), +446 млн соцзахисту дітей та сім'ї", - написав Железняк.

Читайте також:

За його словами, у залі вдалося збити правку про збільшення фінансування "марафону" на 1,4 млрд, також збили правку №230 (щодо реабілітації осіб з інвалідністю), №277 (додаткові права КМУ).

"Усі інші правки залишились як у рішенні Комітету, так і на добру волю уряду. Розгляд у другому читанні планується вже в жовтні", - підсумував нардеп.

Публікація Ярослава Железняка в Telegram
Публікація Ярослава Железняка в Telegram

Раніше ми писали, що в умовах воєнного стану пріоритетом державного бюджету на 2023 рік буде сектор безпеки та оборони, а також забезпечення всіх соціальних зобов'язань держави.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK