В Україні продали ще одну партію російського аміаку: Скільки грошей отримали

АРМА отримало ще 301,6 мільйона гривень від продажу аміаку на відкритих торгах.
В Україні продали ще одну партію російського аміаку: Скільки грошей отримали
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні на аукціоні продали чергову партію арештованого аміаку обсягом у 10 тис. тонн, який належить російським підприємствам. Під час торгів початкова ціна зросла до 301,6 млн грн. Про це повідомили в Агентстві з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

Читайте також:

Зазначається, що це другий лот із загального обсягу аміаку, який становить загалом понад 40 тис. тонн. Перші 7 тис. тонн  АРМА реалізувало за майже 240 млн грн.

"Тільки від продажу двох лотів російського аміаку АРМА отримало близько 540 млн грн, що перевищує надходження від реалізації за всі попередні роки роботи агентства", - наголосив керівник АРМА Дмитро Жоравович.

Читайте також:

Кошти від проданого майна розміщено на депозитному рахунку АРМА, який є джерелом купівлі військових облігацій. З урахуванням придбання зазначених цінних паперів агентство протягом вересня-жовтня передало на потреби оборони понад 750 млн грн.

Раніше ми писали, що прокуратура передала в АРМА майно та корпоративні права компанії російського мільярдера в розмірі близько 300 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK