"Смілива гривня": Яку суму зібрали для ЗСУ в межах благодійної акції

НБУ спільно з Ощадбанком вирішили продовжити благодійний збір монет.
"Смілива гривня": Яку суму зібрали для ЗСУ в межах благодійної акції
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У межах благодійної акції "Смілива гривня", ініційованої Національним банком України, вдалося зібрати монетами майже 5 млн грн. Про це повідомила пресслужба регулятора.

Читайте також:

Збір монет на потреби ЗСУ тривав з 1 серпня до 31 жовтня 2022 року. Усі зібрані кошти перераховувалися на спеціальний рахунок Нацбанку, відкритий для потреб сил оборони України.

Зазначається, що кожен міг передати для допомоги українським військовим монети номіналом 10, 50 копійок та 1, 2, 5, 10 гривень через широку мережу банків-партнерів, а також магазини COMFY та ТРЦ "Голлівуд" у Чернігові.

Читайте також:

Крім того, можна було передати неплатіжні монети 1, 2, 5, 25 копійок, вкинувши їх до скриньки у відділеннях ПУМБу або в НБУ (м. Київ, Контрактова площа, 2а).

Оскільки через ракетні обстріли та перебої зі світлом багато громадян не встигли передати зібрані монети до пунктів прийому до кінця акції, НБУ спільно з Ощадбанком вирішили продовжити благодійний збір монет. До 4 листопада включно їх ще можна буде перерахувати на спецрахунок у межах акції "Смілива гривня" (тільки у відділеннях Ощадбанку).

Раніше ми писали, що Національний банк України запустив благодійну акцію "Смілива гривня".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK