Без опалення залишилося одне з міст Вінницької області: Оголосили надзвичайну ситуацію

Після ракетного обстрілу Ладижинської ТЕС сталася аварія в мережах теплопостачання міста.
Без опалення залишилося одне з міст Вінницької області: Оголосили надзвичайну ситуацію
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Ладижин Вінницької області залишився без опалення після ракетного обстрілу росіян. У місті оголошено надзвичайну ситуацію воєнного характеру. Про це повідомив у Telegram голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Читайте також:

Рішення про введення надзвичайної ситуації ухвалила Вінницька обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Зазначається, що після ракетного обстрілу Ладижинської ТЕС сталася аварія в мережах теплопостачання міста. У Ладижині розпочав роботу надзвичайний штаб із ліквідації наслідків аварії. Також розгорнули додаткові пункти обігріву.

Читайте також:

За словами Борзова, 18 тисяч мешканців залишилися без опалення. При цьому єдина можливість обігріти оселі - це електроприлади.

"Терміново потрібна координація сил та засобів цивільного захисту, військового командування та підприємств критичної інфраструктури. Надзвичайний штаб уже працює. Робимо все, аби відновити роботу теплових мереж Ладижина", - додав голова ОВА.

Публікація Сергія Борзова в Telegram
Публікація Сергія Борзова в Telegram

Раніше ми писали, що під час ракетного обстрілу росіяни пошкодили насосну станцію МКП "Миколаївводоканал", розташовану в Херсонській області.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK