Спільна банківська мережа: ПриватБанк планує збільшити кількість відділень

Відділення POWER BANKING обслуговуватимуть клієнтів усіх українських банків.
Спільна банківська мережа: ПриватБанк планує збільшити кількість відділень
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У загальній банківській мережі POWER BANKING, яка обслуговуватиме українців за умов довготривалого відключення електрики, працюють понад 150 чергових відділень ПриватБанку. Про це повідомили у фінустанові.

За словами члена правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, кількість відділень ПриватБанку в спільній мережі найближчим часом збільшиться вдвічі.

Читайте також:

"Ця мережа створена за ініціативи Національного банку й об’єднує всі системно важливі банки. Вона складається з 1000 відділень по всій Україні, які завдяки посиленому технічному оснащенню гарантовано працюватимуть за умов тривалої відсутності світла та зв’язку", - зазначив Мусієнко.

Зазначається, що відділення POWER BANKING обслуговуватимуть клієнтів усіх українських банків. Тут можна зняти готівку, переказати кошти, оплатити комуналку та інші платежі, сплатити кредит тощо.

Раніше ми писали, що всі системно важливі банки об'єдналися для створення спільної банківської мережі POWER BANKING, яка працюватиме навіть в умовах блекауту.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK