Незаконно конвертували кошти через службу таксі: БЕБ викрило групу осіб

БЕБ викрило групу осіб, яка проконвертувала 50 млн грн через службу таксі.
Незаконно конвертували кошти через службу таксі: БЕБ викрило групу осіб
У Києві виявили схему незаконної конвертації / esbu.gov.ua

Бюро економічної безпеки викрило групу осіб, які незаконно конвертували кошти через одну зі служб таксі, які функціонують на території Києва. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Так, зловмисники створили групу підприємств, на які оформлювали лізинг транспортних засобів та передавали їх у користування водіям таксі.

Зазначається, що кошти від діяльності з перевезення пасажирів використовували для незаконної конвертації безготівкових коштів у готівку, не відображаючи її в облікових документах. 

Читайте також:

"Унаслідок таких дій було безпідставно сформовано штучний податковий кредит та проконвертовано понад 50 млн грн", - йдеться в повідомленні.

За результатами 4 санкціонованих обшуків офісних приміщень та адрес проживання фігурантів правоохоронці вилучили фінансово-господарські документи, чорнові записи, понад 10 печаток та штампів підконтрольних суб’єктів господарської діяльності, комп’ютерну техніку, серверне обладнання.

Раніше ми писали, що в березні 2022 року службові особи одного з державних підприємств "Укроборонпрому" здійснили закупівлю неякісних товарів військового призначення, чим спричинили розтрату бюджетних коштів на загальну суму 5,4 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK