Дефіцит в енергосистемі суттєвий: до всіх обленерго доведено ліміти споживання

Два блоки на теплових електростанціях підключено в роботу, натомість один виведено в аварійний ремонт.
Дефіцит в енергосистемі суттєвий: до всіх обленерго доведено ліміти споживання
Ілюстративне фото / EPA/UPG

У п'ятницю, 3 лютого, дефіцит в енергосистемі України майже не змінився з учора та є суттєвим. Дуже важка ситуація на Херсонщині після обстрілів. Про це повідомили в НЕК "Укренерго".

Читайте також:

Зазначається, що два блоки на теплових електростанціях підключено в роботу, натомість один виведено в аварійний ремонт.

"Наявний обсяг виробленої електроенергії розподіляється на забезпечення процесів, необхідних для роботи енергетичної та критичної інфраструктури (водоканали, котельні, лікарні), а також на покриття потреб промисловості та населення. Мережеві обмеження зберігаються лише в Одеській області", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

До всіх обленерго доведено ліміти споживання. Станом на ранок 3 лютого перевищення лімітів не зафіксовано, аварійні відключення не застосовувалися.

"За минулу добу ворог піддав масованим артилерійським обстрілам енергетичну інфраструктуру в Харківській, Херсонській, Сумській, Запорізькій, Донецькій областях. Особливо складна ситуація після обстрілів у Херсонській області. Через значні пошкодження знеструмлені деякі об’єкти й у сусідній Миколаївській області", - додали в НЕК.

Ремонтні бригади "Укренерго" відновили функціональність ключового обладнання на декількох підстанціях на сході та півдні України.

Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook
Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook

Раніше ми писали, що зі Швеції в Україну надійшли 46 вантажів гуманітарної допомоги загальною вагою 570 тонн для потреб енергетики.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK