У Києві ліквідували канал нелегальних перевезень в окуповані Крим та Донецьк

Зловмисники налагодили трафік нелегальних пасажирських перевезень із Києва до тимчасово захоплених Донецька та АР Крим.
У Києві ліквідували канал нелегальних перевезень в окуповані Крим та Донецьк
СБУ ліквідувала канал нелегальних перевезень до окупованих Криму й Донецька / ssu.gov.ua

Служба безпеки заблокувала канал незаконного переправлення громадян до тимчасово окупованих районів України та у зворотному напрямку. Про це повідомили в СБУ.

Так, зловмисники налагодили трафік нелегальних пасажирських перевезень із Києва до тимчасово захоплених Донецька та АР Крим.

Читайте також:

"Маршрут пролягав через країни Центральної Європи, а далі в Росію. "Перевізники" заїжджали в тимчасово окуповані регіони України з території РФ. А це незаконний перетин державного кордону нашої держави", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для безперешкодного проїзду по території країни-агресора перед кордоном із РФ водій пересаджував пасажирів у інший автобус на російських номерах. Цей транспортний засіб також належав компанії фігуранта справи.

Читайте також:

Вартість такого "квитка" становила 250 євро в одну сторону. Щотижня ділки перевозили десятки клієнтів. При цьому частину одержаних прибутків перераховували до бюджету "ДНР" у вигляді "податків" за комерційну діяльність.

Встановлено, що до організації каналу причетний керівник столичної компанії-перевізника. До протиправної діяльності він залучив двох своїх синів, які перебувають за кордоном. Для нелегальних перевезень ділки використовували 6 автобусів з автопарку підприємства.

Читайте також:

Під час обшуків в офісі та за місцем проживання організатора схеми правоохоронці виявили бортові журнали, маршрутні листи, мобільні телефони та чорнові записи з доказами незаконної діяльності.

Наразі організатору та одному зі спільників повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Автобуси, які були залучені до нелегальних перевезень, арештовано.

Раніше ми писали, що Служба безпеки України заблокувала в Дніпропетровській області українську міжрегіональну продовольчу корпорацію, яка фінансувала терористичну організацію "ДНР".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK