"Невдала схема пенсіонера": 73-річний українець намагався переправити ухилянтів за кордон

Мешканець Одеської області, використовуючи закритий телеграм-канал, вирішив надати послуги з безперешкодного потрапляння за кордон.
"Невдала схема пенсіонера": 73-річний українець намагався переправити ухилянтів за кордон
Пенсіонер намагався переправити ухилянтів за кордон / dpsu.gov.ua

Прикордонники Білгород-Дністровського загону запобігли переправленню чоловіків призовного віку через державний кордон України. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Так, було встановлено, що мешканець Одеської області, використовуючи закритий телеграм-канал, вирішив надати послуги з безперешкодного потрапляння за кордон.

Щоб реалізувати свої протиправні наміри, 73-річний громадянин України спочатку проінструктував двох ухилянтів, щоб ті прибули до Одеси та, знявши номер у готелі, чекали на його дзвінок.

Читайте також:

Надалі організатор зробив чоловікам псевдодовідку про відрядження до порту, який знаходиться в Рені. За такі "послуги" правопорушники мали заплатити по 4,5 тис. доларів США.

Наразі про цей факт направлено повідомлення до Національної поліції за фактом виявлення ознак кримінального правопорушення ст. 332 Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що в Києві прикордонники викрили чоловіка, який за грошову винагороду займався незаконним виготовленням підроблених документів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK