"Укргазвидобування" отримало обладнання від найбільшого видобувника газу в США

"Укргазвидобування" отримало обладнання із США для відновлення пошкоджених потужностей.
"Укргазвидобування" отримало обладнання від найбільшого видобувника газу в США
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Найбільший видобувник газу в США EQT Corporation безоплатно передав АТ "Укргазвидобування" виробниче обладнання для видобування газу й рідких вуглеводнів. Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що EQT Corporation стала першою американською компанією, яка надала виробниче обладнання для видобування газу в Україні. 

Читайте також:

Отримане обладнання буде використано для відновлення пошкодженої нафтогазовидобувної інфраструктури, а також для підтримки стабільності виробничих процесів в умовах війни.

За словами т.в.о. генерального директора "Укргазвидобування" Олега Толмачева, повномасштабна війна призвела до пошкоджень або повного руйнування десятків виробничих об'єктів компанії. Водночас вона в рази ускладнила постачання необхідного обладнання та матеріалів для газовидобування.

Читайте також:

"Деякі види обладнання потребують спеціального виготовлення і недоступні на українському ринку. Тому ми надзвичайно вдячні нашим західним партнерам, які допомагають нам у подоланні цих складнощів. Ми швидше і більше будемо відновлювати пошкоджені об’єкти, впроваджувати необхідні виробничі проєкти, що означає додатковий газ для країни", - зазначив він.

Раніше ми писали, що АТ "Укргазвидобування" отримає 6 тис. тонн метанолу, який є критично важливою сировиною для видобутку, підготовки та транспортування природного газу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK